Dr. ph Estetik drivs av Petra Heimler Skalenius, verksam över 20 år som legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin. Huvudsysslan är läkare på Capio Kvillebäckens Läkarhus.

Jag har en gedigen utbildning inom dermatologiska injektionsbehandlingar på ledande Stockholm Inject Academy och är certifierad inom hudestetik via Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS). REBS har en hög internationell standard och leds av experter inom avancerad estetik och är alltid uppdaterad inom de senaste teknikerna och materialen. För att få en REBS certifiering krävs att man utbildar sig kontinuerligt regelbundet inom teknikerna och materialen för att du som kund skall veta att du får det bästa.

Jag arbetar med tredje generationens fillers Stylage. Det modernaste preparatet på marknaden idag, med de stora fördelarna att, som monofasiskt preparat inte ge klumpar i huden och en bättre hållbarhet.

Som läkare har jag mycket god kännedom om huden, ansiktets anatomi och fysiologi och är van att arbeta med nål och injektionstekniker. Detta gör att du kan känna dig extra trygg.

Jag står för hög personlig service och kvalitet och arbetar alltid efter målsättningen att erbjuda injektionsbehandlingar med resultat precis så som du vill ha dem till ett realistiskt pris.

Jag jobbar alltid med högsta renhet, säkerhet och bedövning. Både innan, under och efter – om du skulle behöva.

Jag har ett estetiskt sinne och har alltid älskat att skapa och använda mina händer om det så är att laga mat måla skriva eller sy. Innan jag utbildade mig till läkare utbildade jag mig inom mönsterkonstruktion o design och sydde mina egna kläder redan då med loggan PH förstås.

dr.ph Estetik är en certifierad SÄKER KLINIK.

Detta innebär att jag har en särskilt anpassad patient- och behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är mycket ovanligt men om det händer är försäkringen en trygghet för dig som kund. Jag har dessutom genomgått utbildning för ett säkert tänkande kring estetiska behandlingar och arbetar med CE godkänd utrustning.

Varmt välkommen! Alla ser skillnaden –men ingen vet!

Petra Heimler Skalenius
Petra Heimler SkaleniusLeg. Läkare
Specialist i Allmänmedicin